Spegel med belysning

Letar du efter en spegel med belysning? Pålamporochljus du hittar ett brett utbud av spegelljus. På så sätt får du den perfekta kombinationen av en spegel med belysning. Rätt ljus gr skillnad. Komplettera designen av ditt badrum med en sminkspegel.
Spegel med belysning
14 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
  1. veckoerbjudanden

14 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Brett utbud av spegelbelysning

Badrumsspegellampor med belysning är en spegel med belysning som helt uppfyller dina behov. Det är en viss skillnad i vårt utbud av spegelljus. Vi har till exempel en sminkspegel med belysning som förstoras upp till två gånger och en som förstoras upp till tre gånger. Idealisk för ett bättre perspektiv när du sminkar dig eller gör dig redo. Om förstoring i första hand är en fin touch för dig är det förmodligen mindre viktigt än om det är ditt huvudkrav.

Vi har även sminkspegel med belysning som kan lutas och svängas, med dimbart ljus eller dragsnöre. En sak som alla våra badrumslampor har gemensamt är att de är resistenta mot vatten tack vare IP-värdet på IP44. Komplettera ditt badrum med badrumsspotlights: den perfekta grundbelysningen.

Beställ en spegel med lampor

Vill du beställa en sminkspegel med belysning utöver spotlights till badrummet? På lamporochljus kan detta kan enkelt göras online. Vår kundtjänst finns där för dig. Dessutom får du 30 dagar på dig att ändra dig på din sminklampa!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna