För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Papperslampor

Pålamporochljus vi har ett brett urval av papperslampor. Från läslampor till taklampor och från dekorativa lampor till skrivbordslampor, du kommer garanterat att hitta en papperslampa som passar dina behov pålamporochljus . Se vårt sortiment
Papperslampor
10 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
 1. Retro-taklampa-vit---Lina
  Retro taklampa vit - Lina
  På lager
  1 465,00 kr 1 159,00 kr
  Mer information
  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt
10 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Papperslampor för omgivande ljus

Pappers lampor ger en speciell belysning eftersom papper till stor del är genomskinligt. De är ett populärt val i en plantskola eller barnrum, men en papperslampa ser lika bra ut i ett vardagsrum. Till exempel ser man dem ofta i Ibiza-stil. En papperslampa har ett naturligt, fridfullt utseende som är både ljust och fridfullt. Pendellampor avpapper är därför inte alltför framträdande!Papperslampor är vackra i sig, men vill du bli riktigt kreativ? Du kan hitta alla möjliga bra idéer på nätet om hur du själv kan dekorera en papperslampa. Till exempel, pimpa upp den med prickar i en viss färg av färg och se till att du är den enda som har ett så unikt pappersljus!

Beställ en lampa i papper

Vi gör det mycket enkelt att beställa en papperslampa. Se vårt breda sortiment av papperslampor och filtrera enkelt till exempel form, typ av ljus och pris. Har du hittat en fin papperslampa? Du kan beställa den direkt online. Har du några frågor om våra papperslampor? Vår livechattfunktion, e-post och telefon är tillgängliga för dig! Vi hjälper dig gärna i ditt sökande!

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna