För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Pendellampa krom

Pålamporochljus hittar du de vackraste pendellampa i krom för varje interiör. En pendellampa i krom är ofta ett riktigt blickfång i hemmet på grund av sitt glänsande material. I vårt sortiment hittar du krom pendellampor av alla de slag!
Pendellampa krom
13 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
13 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Pendellampa i krom: samtidigt tidlösa och moderna

En pendellampa i krom blir snabbt ett inslag i alla interiörer. Krom är ett material som är robust och som dessutom smälter in i nästan alla färger och alla andra material. Färgen används ofta för designartiklar och ger din krom taklampa ett lyxigt utseende.

En takpendel i krom: slående eller subtil?

En pendel i krom kan vara väldigt iögonfallande eftersom detta material verkligen glittrar. Den reflekterar ljuset från omgivningen, vilket gör din belysning ännu ljusare. Även under dagen, när lampan inte är tänd, glittrar fortfarande en pendellampa i krom. Detta gäller särskilt taklampor som har mycket krom. Föredrar det mer diskret? Gå i så fall till fina minimalistiska kromhängande lampor eller välj till exempel en lampa som endast består av ett kromarmatur med fullt synligt ljuselement. Du kan göra vad som helst med en pendel i krom. Ta en titt på vårt sortiment med alla kromljus och hitta ett vackert matchande ljus!

En hänglampa i krom passar alla stilar

Du kan aldrig gå fel med en hänglampa i krom. Du behöver inte undra om den matchar de andra färgerna i din interiör. Svaret är alltid "ja". Utöver din pendellampa i krom, välj din andra krombelysning: golv-, bords- och vägglampor. Och få några fler kromtillbehör i huset, som en snygg skål eller till och med ett kromkonstverk. På så sätt kommer din pendellampa i krom att sticka ut ännu mer! Inreder du fortfarande ditt hus? Välj till exempel ett bord eller skåp med kromade ben. Krom tillför tjusning till ditt hem och ger din inredning en rik look. Välj dina pendellampor i krom noggrant så att du kan skapa en snygg miljö.

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna