För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Golvlampa grå

En golvlampa grå till ditt hem? Det är alltid en bra idé. En golvlampa i grått är ett tidlöst ljus och passar in i alla interiörer. Lämplig för vardagsrummet eller sovrummet. Tveka inte och komplettera ditt hem med en grå golvlampa frånlamporochljus .
Golvlampa grå
44 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
44 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

En golvlampa grå: multifunktionell och tidlös

Med en grå golvlampa kan du fortsätta förändra din inredning! Detta beror på att en golvlampa lätt kan flyttas från en plats till en annan, vilket gör att du kan flytta runt möbler så ofta du vill. Dessutom ser den grå färgen till att din golvlampa matchar alla boendestilar. Grå är en tidlös färg och en grå golvlampa känns hemma i alla interiörer.

Om någon av våra grå golvlampor fångar ditt öga kan du välja mellan många varianter. Ska du välja ett populärt stativ eller väljer du ett bågljus? Föredrar du en linneskärm eller flera små spotlights? Vill du kombinera dina golvlampor i (mörk)grått med till exempel grå taklampor och grå lampskärmar på dina andra lampor? Se alla gråa lampor i vårt sortiment och upptäck vad som är möjligt för din inredning.

Beställ en grå stående lampa på din fritid

Hos lamporochljus har vi alltid mer än 3 000 lampor i lager! Det gör att vi även har en passande stadinglampa i grått för din inredning och smak. Dessutom kan du ha din favoritgrå golvlampa hemma på nolltid. Hos oss hittar du din favorit grå golvlampa!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna