Bankirlampa

Pålamporochljus hittar du några härliga bankers lampor. Den gröna bankerslampan är en klassisk, slående skrivbordslampa avslutad med brons. Denna charmiga lampa bör inte saknas på något skrivbord! Upptäck vårt utbud av vintage bankers lampor online.
Bankirlampa
9 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
9 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Bankirlampan är så populär

Bibliotekslampa är en distinkt bordslampa som aldrig har förlorat sin popularitet. Även det allra första bankirlampan hade en grön nyans. Det gröna glaset skapar en behaglig atmosfär och sprider ljuset delikat. Den vita insidan av ljusskärmen ser till att det finns starkt ljus för läsning. Skärmen är också ofta justerbar, vilket är väldigt praktiskt. Även om dragströmbrytaren som gröna och guldiga bordslampor hade tidigare inte finns i den moderna versionen av dessa bordslampor. En bankirlampa grön kombinerar därför den nostalgiska känslan från det förflutna med dagens moderna bekvämligheter.

Den klassiska gröna och guldlampan kallas också för en notarielampa eftersom du brukade se dessa skrivbordslampor på nästan varje notariekontor eller bank. Nuförtiden ser du dem ofta i filmer, men kanske kommer de snart att dyka upp i ditt hem också? En bibliotekslampa passar perfekt i en retro- eller vintageinredning. Tidlösa bankers lampor eller andra bordslampor i grönt skulle inte se malplacerade ut som ett blickfång eller ikon på ett modernt och elegant skrivbord.

Se vårt utbud av banklampor online

Välj den praktiska arbetslampan och den chica looken på vintage bankers lampan. Är du osäker på vilken bibliotekslampa du letar efter? Hos lamporochljus hjälper vi dig gärna vidare. Kontakta gärna vår kundtjänst för skräddarsydd rådgivning. Vår livechattfunktion, e-post och telefon är tillgängliga för dig!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna