10 % EXTRA rabatt på allt!* >

Insatllation - solcellsbelysning - banner

Insatllation av trädgårdsbelysning: solcellsbelysning

Solenergibelysning är lampor som inte behöver sladdar till elnätet eftersom de drivs av solljus. Varje lampa är komplett med en solcell som laddar det inbyggda batteriet. På kvällen, vid skymningen, lyser trädgårdslampan från den kraft som den har absorberat under dagen. De flesta modellerna av solcallslampor har en brinntid på ca 6 timmar med ett fulladdat batteri vilket är gott om tid att njuta av din utomhusområde på kvällarna.

 

Hur installerar man solcellsbelysning?

Den största fördelen med solcellsbelysning är att installationen är snabb och enkel och kräver inget krångel med att lägga ner jordkablar eller anslutning till elnätet! Du behöver bara välja önskad plats i marken eller på väggen och därifrån gör solen det svåra arbetet med att ladda dina solcellslampor. Enkel!t

Hur installerar man solcellsbelysning?

Vad behöver man tänka på när man väljer solcellsbelysning?

Det viktigaste att komma ihåg när man installerar solenergiträdgårdslampor är att överväga placeringen av lamporna. Solcellerna måste utsättas för dagsljus för att absorbera tillräckligt med energi under hela dagen, så att batteriet enkelt kan laddas.

Vad behöver man tänka på när man väljer solcellsbelysning?

Ljusintensiteten hos solcellslampor

Det är viktigt att notera att solcellsträdgårdsljus ger mindre ljus än de flesta andra trädgårdsljus som är anslutna till elnätet. Denna typ av belysning är mer mot atmosfärisk stämningsbelysning än praktisk belysning för gångar, uppfarter m.m. Om kraftfullt ljus behövs rekommenderas det att välja vanliga trädgårdslampor. Om du dessutom har behov av belysning som kommer att vara på hela natten så är solcellslampor förmodligen inte den bästa lösningen eftersom de har en allmän bränntid på ca 6 timmar, vilket innebär att dina solcellslampor kommer vara tända till midnatt på vintern. Solcellsbelysning kan också vara bra extra belysning för att komplimentera eller lägga till en extra mysfaktor i din trädgård.

Ljusintensiteten hos solcellslampor

Du kan nå oss på följande sätt:

Kontakta oss via:

Om du behöver hjälp eller har frågor, vänligen kontakta oss:
  • Måndag till fredag: från 9 till 17.