För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

GU10 LED-lampor

GU10 LED-spotlampor är viktiga som grundbelysning i inredningen. En GU10 LED-lampa ingår ofta i de spotlights som lyser upp ditt hem. Hos lamporochljus hittar du garanterat GU10 LED-lampor som belyser ditt hem på ett stämningsfullt och funktionellt sätt!
GU10 LED-lampor
42 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
42 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

GU10 LED-lampor som den perfekta basen

En GU10 LED-lampa är den perfekta basen för alla rum. Väljer du en infälld spotlight eller en ytmonterad spotlight? Då behöver den ofta en GU10 LED-lampa som ljuskälla. Välj en dimbar eller 3-stegs dimbar GU10 LED-lampa för att ställa in rätt ljus för varje humör. Med en roterande och lutande spotlight kan du till exempel bestämma i vilken riktning dina GU10 LED-lampor ska lysa. Perfekt för till exempel i köket!

Ett hållbart val: GU10 LED-lampor

GU10 LED-lamporna från lamporochljus har alla låg wattförbrukning (effektförbrukning), så du får ett energieffektivt val. LED-lampor har också en lång livslängd. GU10 LED-lampor är utformade för att ge tillräckligt med ljus med en låg effekt. Välj ett högre lumen för en ljusare ljuskälla och välj en högre Kelvin för ett vitare ljus. Föredrar du stämningsbelysning? Välj då en GU10 LED-lampa med både lägre lumen och Kelvin.

Behöver du råd om hur du väljer rätt GU10 LED-lampor?

Att välja rätt belysning kan vara en knepig sak. Särskilt eftersom valet av rätt lumen och Kelvin har stor inverkan på atmosfären i ditt hem. Vår kundtjänst är redo att svara på alla dina frågor om GU10, E27, E14, G9, G4- och GX53 LED-spotlampor. På så sätt hittar du garanterat den perfekta GU10 LED-lampan du behöver.

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna