10 % EXTRA rabatt på allt!* >

Black Friday-lamprea 2024

År 2024 börjar vår Black Friday-rea igen! Få minst 30%* rabatt på all belysning och alla tillbehör. Hitta dina favoritlampor och glödlampor på Black Friday, med enorma rabatter på våra redan mycket konkurrenskraftiga priser!

 


Håll dig uppdaterad om våra Black Friday-erbjudanden

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och våra Black Friday-erbjudanden 2024?

Missa inte något: prenumerera på vårt nyhetsbrev nu!

 

  • Gratis frakt över 1000 kr
  • 30 dagar returrätt

Våra tips för att hitta din favoritlampa på Black Friday

 

1. Gör upp en önskelista över dina favoritlampor innan du börjar surfa

Om du redan har sett en fantastisk lampa som du vill köpa på Black Friday, lägg till den på din önskelista nu. På så sätt kan du se all din favoritbelysning på en gång. Skapa ett konto för att spara din önskelista!

2. Håll utkik på våra sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om alla våra Black Friday-erbjudanden. Bli först med att få reda på när specialerbjudandena startar och vad de innebär!

3. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och våra Black Friday-erbjudanden 2024? Missa inte något: prenumerera på vårt nyhetsbrev nu!

4. Dra inte benen efter dig!

Fynda fantastisk belysning under Black Friday. Vi har ett omfattande lager, men icke desto mindre: när det väl är slut är det slut!

 

Vill du handla nu med rabatt?

Kan du inte vänta till våra Black Friday-erbjudanden? Vi förstår dig! Inga problem; Som tur är kan du på njuta av mycket konkurrenskraftiga priser året runt hos lamporochljus!

Gå direkt till vår reasida nedan för att hitta din favoritlampa till rabatterat pris!

 

Vanliga frågor om Black Friday

 

När är det Black Friday-rea hos lamporochljus?

Black Friday äger rum varje år den sista fredagen i november, men på lamporochljus kickstartar vi vår Black Friday-rea! Våra Black Friday-erbjudanden ärigång redan från den 18 november. Vill du hålla dig uppdaterad om alla våra specialerbjudanden? Prenumerera i så fall på vårt nyhetsbrev!

 

Vilka produkter kan jag köpa under Black Friday-rean?

Under Black Friday-rean kan du förvänta dig enorma rabatter och konkurrenskraftiga priser på ett omfattande urval av produktgrupper. Till exempel inomhus- och utomhusbelysning, LED- och smartbelysning, plus glödlampor och tillbehör. Håll utkik på vår hemsida!

 

Vad är egentligen Black Friday?

Black Friday har sitt ursprung i USA, där den äger rum varje år på fredagen efter Thanksgiving. Black Friday betraktas som startskottet för julens shoppingsäsong. Nuförtiden, och även i Sverige, ses Black Friday också som shopping med stora rabatter.

 

Hur håller jag mig uppdaterad om Black Friday hos lamporochljus?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll ett öga på våra sociala medier. Båda ger dig den senaste informationen om vår Black Friday-rea!


* Denna kampanj gäller det rekommenderade återförsäljningspriset och gäller inte för ljuskällor, lampskärmar och tillbehör.