Cyber Week! Minst 25% rabatt på hela sortimentet* >

Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 11 % extra rabatt!

På singlarnas dag får du 11 % standardrabatt på alla produkter. Vill du få ytterligare 11% rabatt? Registrera dig då för vårt nyhetsbrev. Du får en rabattkod direkt som du kan använda i din varukorg för att få ytterligare 11 % rabatt. Löser du in rabattkoden direkt? Då får du totalt 22 % rabatt på din beställning!

Rabattkoden är giltig till och med 14 november 2022.

 

 

 *Maximalt en kod kan lösas in per beställning. Rabatten dras av från ordervärdet (inklusive moms, exklusive fraktkostnader). Gäller ej i kombination med andra rabattkoder och kan inte dras av från fakturan i efterhand. Rabatten gäller endast online och kan inte användas i våra butiker. Det går inte att använda rabatten om du har ett företagskonto. Gäller inte på ljuskällor.

emico-featured

Bästsäljare