För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Utebelysning vit

Välja en utebelysning i vit färg? Då väljer du ett riktigt blickfång. Den vita färgen på utomhusljuset kontrasterar vackert med den gröna färgen på växterna eller fasadens tegel. Detta gör att vita utomhusljus sticker ut! Dessutom lyser de upp på ett behagligt sätt.
Utebelysning vit
61 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
61 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
Page

Taklampor i guld eller mässing för varje rum

Taklampor i mässing kommer till sin rätt i alla typer av rum. Oavsett om du vill lysa upp din hall, sätta din butik i rampljuset eller ge barnrummet en trendig look: en taklampa i guld passar faktiskt in i vilken inredning som helst. Vårt utbud av mässing taklampa är extremt varierat.

Oavsett din budget eller stil eller vilket material eller färgkombination du än gillar: Mässing lampa takfinns i alla former och storlekar. Vi har taklampor som är dimbara, som har flera ljuspunkter och till och med har en fläktfunktion. Du kan enkelt filtrera vårt utbud av taklampor i mässing efter till exempel ljustyp, form och märke och snabbt hitta den perfekta taklampan i mässing.

Beställ taklampa i mässing online

Hos lamporochljus kan du enkelt beställa alla taklampor online. Från taklampor i mässing till designade taklampor; med mer än 3 000 lampor i lager kommer du garanterat att hitta en taklampa i guld eller mässing. Har du sett en fin taklampa i guld, men fortfarande har frågor? Kontakta gärna vårt kundtjänstteam. Vi finns här för att hjälpa dig med skräddarsydda råd!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna