Modern Clean

Stilrent modernt

Modernt med en natrulig twist

Vi ser vanligtvis en modern inderdning med ljusa och mjuka färger, med rena och eleganta linjer. I år ser vi däremot hur den moderna stilen går mot något varmare och mysigare look och är inte längre lika enkel och elegant. Genom att använda mer mörka accentfärger och naturliga material styrs stilen mot en mer varm och mysig finish. Vi presenterar: Den nymoderna stilen!

Modern Clean

Svart är det nya vita

Mörka accentfärger har blivit det nya huvudfokuset i en mer modern inredning. Svart är inte färgen du vanligtvis tänker på att addera i din inredning men färgen är på upptåg inom den moderna inredningsstilen. Vi menar inte att en helsvart inredning är trendigt, det är lite för mycket, men att implementera svarta element i ditt kök och i ditt badrum kan du göra med fördel. För att skapa en hemtrevlig känsla är en fondvägg perfekt, eller inkludera dekor som en rutig filt. Att kombinera ljusa och mörka färger ligger rätt i trenden i år.

Kombinera modernt med natur

Den moderna stilen går mot att bli någt mer mysig i år då vi implementerar mer naturliga material så som rotting, trä och läder i såväl möbler och accecoarer. Användningen av dessa material går fortfarande inom ramen av den moderna stilens enkelhet, men nu i flera olika färger och material. Möbler i en modern inredning fortsätter vara eleganta och enkla men med addering av material som sammet och velour. Skåp och hyllor som sträcker sig från golv till tak håller sig i trenden och ger din övergripande interiör en diskret, men effektgivande finish.

Modern Clean

En modern uppdatering

Du kommer märka att allt här ovan även kan hittas i modern belysning, så som lampor i trä eller rotting. Dessa lampor adderar värme till din inredning! Mysiga lampor är vitalt i en modern dekor i år för att skapa en härlig atmosfär med ett varmt ljus mot en beige eller vit vägg. Hoppa på trenden i år och välj den Stilrena moderna stilen och addera värme, karaktär och lite mer personlighet till din övergripande inredning.Modern Clean

Modern Clean