Raw Urban

Raw Urban

Robust & Chic

Rötterna till inredningsstilen Raw Urban kan hittas i New York när flera industriella byggnader så som gamla verkstäder och fabriker omvandlades till bostäder runt 60-talet. Denna stil är fortfarande en trend men i år är det 'less is more' som gäller när det kommer till Raw Urban. Inom stilen är äkthet ett måste. Robust och modernt är den nya trenden, mer sofistikerade accessoarer och mjukare möbler kombinerat med råa baselement säkrar en mer luxuriös, men robust finish.

Raw Urban

Luxe urbanlook

Den industriella trenden har tagit en svängom i år och vi vill säkra att vi ger vårt hem en mer lyxig finish. Mörka, varma färger ger rummet mer karaktär, tänk på färger så som petroleum blå, mörkgrön, bruna nyanser, mörkrött eller lila. Dessa mörka färger är kompletterande och smyckas med varma material så som sittgrupper i sammet, ljuskronor med kristall eller mässingskåp med terrazzo-topp. Ditt industriella hem kommer genast förvandlas och få en mer luxuriös och urban finish!

Raw Urban

Back to basic-principen

Naturliga stengolv och väggar är en trend i år, även golv och väggar i trä. Detta basic-koncept går hand i hand med Raw Urban-stilen eftersom det vidhåller stilen rå men uppgraderar looken med användadet av mjuka och hårda material - textiler mot betong, gammalt mot nytt, marmor mot glas. Stora statment-lampor eller skåp och hyllor av stål är perfekta att implementera i denna stil då det adderar atmosfär med dess varma färger i form av accecoarer som mattor, filtar och kuddar.

Raw Urban

En touch av lyx

I år har Raw Urban-stilen tagit en ny vändning! Stilen karkatäriseras inte längre av vintage och slitna finishar utan snarare av element av moderna material så som betong med rökt glas. Den råa basen på stilen får en luxuriös touch speciellt genom belysningen då lamporna blir huvudfokuset i din industriella interiör - robust och modernt på samma gång!Raw Urban