Organic Nature

Organisk Natur

En hint till naturen

Den sensatste trenden inom interiör är av stor betydelse och förknippas med natur och hållbarhet. Fler och fler är ute efter en autentisk och originell inredning och föredrar kvalitet över kvantitet! Det är en trend som reflekterar Organisk Natur där riktiga material används. Hantverk och detaljer är viktiga och hålls i åtanke och inom stilen används naturliga material med en luxuriös finish.

Organic Nature

Färger från öst

Grönt var trendigt förra året och det fortsätter även i år. Grönt fortsätter vara den mest natruliga färgen och passar perfekt i den naturliga inredningen. Färgerna att lägga till i denna trend i år är varma, vänliga färger med naturella toner som terrakotta, ockragul, chillirött och mörbrunt. Dessa färger ger karaktär, livfullhet och gör rummet mer mjukt och mysigt: ett hus man vill komma hem till.

Naturliga och luxuriösa material

Den botaniska stilen fortsätter att vara på tapeten men i år med en orientalisk touch. Orientaliska mönster ger din naturinspirerande inredning det där lilla extra! En lampa med leopardmönster i kombination med en rosafärgad glödlampa gör ett riktigt statement i ditt utvalda rum. Använd rottning, trä och andra naturmaterial i kombination med växter för en botanisk indredning med en orientalisk finish. Använd vackra material och tapeter, läder och sten för en extra luxuriös touch men en naturlig finish.

Organic Nature

Modern Twist

I år ser vi orientaliska lampor komma tillbaka! Flätade lamskärmar ger intressanta skuggor på väggarna och passar perfekt in i Organisk Natur-stilen. Därutöver är lantärnor ett måste i år. Stora, orientaliska lantärnor eller stora lampor med öppningar av vass eller rotting ger en fin kontrast till lampor med guld-finish, glasskärmar och stål och passar perfekt in i denna trend. Kombinationen av dessa färger och material ger en modern twist till den organsiska natur-stilen.Organic Nature

Organic Nature