Hitta den perfekta glödlampan

Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta glödlampan till din lampa! Allt du behöver veta om glödlampor kan du hitta här. Köp den perfekta glödlampan nu med upp till 80% rabatt!

1
Olika sockelstorlekar

Det finns mer än 100 olika sockellösningar för lampor. Vi har listat de 8 vanligaste och mest använda glödlamporna för dig och vilken typ av lampor de passar bäst för. Lamptyper som börjar med E är skruvkopplingar och de som börjar med GU är klickmonterade.

Läs mer
3
Vad är färgtemperatur (Kelvin)?

Färgtemperaturen på en lampa mäts genom lampans färgutsläpp och skrivs sedan ut i en enhet som kallas Kelvin (K). Ju högre antal av Kelvin, ju kallare/vitare är färgen på ljuset. Är antalet Kelvin lägre är färgtemperaturen varmare och mer gul i färgen.

Läs mer
 
Behöver du hjälp? Inga problem, kontakta en av våra rådgivare för att få hjälp med att välja rätt glödlampa för dig! Contact
3
Allt om glödlampor med Wifi

Ljus är den ultimata stämningskaparen i ditt hem. För att enklare kunna skapa den perfekta stämningen finns det nu smarta Wifi-styrda LED-lampor från LUEDD som gör det enkelt för dig att kontrollera atmosfären i ditt hem med hjälp av ett enkelt klick.

Läs mer
6
Fördelarna med LED-belysning

LED-belysning har blivit alltmer populärt att använda och folk börjar välja att ersätta sin standardhalogenbelysning till LED. Men varför? Vilka är fördelarna med LED-belysning?

Läs mer
7
Smart LED-belysning

Vi använder mer och mer smart teknik hemma och det förväntas bara fortsätta under de närmaste åren. Så även inom belysning och du hittar olika typer av smarta LED-lampor med praktiska funktioner!

Läs mer
8
Alla glödlampor

Letar du efter den perfekta glödlampan för att skapa rätt atmosfär? Vi har ett stort utbud av LED-glödlampor, kolla här och hitta rätt glödlampor för dig.

Beställ nu