Halogenlampa

Vackra och härliga halogenglödlampor!
Halogenlampor är ett bra alternativ till glödlampor, eftersom de har en längre livslängd och vacker varm vit färg. De är 30% mer energieffektiva än andra standardlampor.

Halogenlampa
6 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
6 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Halogenglödlampa

Sökandet efter att hitta den rätta halogenlampan för dina behov kan vara svår och krånglig på grund av alla olika modeller som finns. Vi kan hjälpa dig genom att ge dig råd och smalna av dina valmöjligheter i sökandet efter en halogenlampa som passar dina behov och lampor. Från klara lampor med synlig glödtråd till energisnåla kronljuslampor, du hittar dem alla här på lamporochljus.se.

Stort sortiment av halogenglödlampor!

Vi har ett stort utbud av olika typer av halogenglödlampor. Du kan hitta allt från Edison-lampor till små G9-glödlampor, beroende på vilken som passar till just din lampa. Glödlampor är den främsta källan till ljus så därför är själva ljusstyrkan viktig. Vi anger alltid watt och lumen för att du ska ha möjlighet att kunna välja den styrka som passar just ditt rum och den känsla du vill skapa. Komplettera vårt sortiment av kristallkronor med dekorativa kronljuslampor eller använd en klar halogenlampa till taklampor, vägglampor eller bords- och golvlampor. Halogenglödlampor från märken som Calex, Pharox och QAZQA finns alla tillgängliga och redo att köpas hos oss i dag! Du hittar ett stort sortiment av olika halogenlampor från E14 och E25 till G9 och GU10 som med all säkerhet kommer vara vad du behöver.

Behöver du tips och råd gällande halogenglödlampor?

lamporochljus.se står vi alltid redo att hjälpa dig att hitta den rätta glödlampan för dig. Du kan kontakta oss måndag till fredag mellan 10:00 och 17:00 (lunchstängt: 12:00-12:30) via telefon och mail. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och vi finns här för att hjälpa dig.

new
Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna