Vägglampor

Över 7 olika stilar på vägglampor.
Du hittar en stort utbud av LED-vägglampor från enkla moderna lampor till klassiska vägglampor hos oss. En vägglampa kan spara plats i trånga utrymmen och kombineras med andra lampor såsom golvlampor på större ytor.

Vägglampor
2 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
 1. Vägglampa-vit-med-fjärrkontroll-inkl-LED---Neon-Love
  Vägglampa vit med fjärrkontroll inkl LED - Neon Love
  A++
  2 119,00 kr 1 895,00 kr
  Mer information
 2. Vägg-ljusblå-med-fjärrkontroll-inkl-LED---Neonmåne
  Vägg ljusblå med fjärrkontroll inkl LED - Neonmåne
  A++
  639,00 kr 359,00 kr
  Mer information
2 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Vägglampor

lamporochljus.se hittar du ett stort sortiment av vägglampor! Denna typ av lampor passar perfekt som en extra belysning, för att skapa en härlig atmosfär eller helt enkelt bara för att vara ett dekorativt inslag. Vi har allt från klassiska till industriella vägglampor så du lär garanterat hitta något som passar till din personliga inredningsstil.

En vägglampa med indirekt ljus ger ett rum en varm och välkomnande känsla. Om du ska belysa ett större rum rekommenderar vi att du kompletterar taklampan med en vägglampa för att skapa den ljusstyrka som krävs. Har du istället ett litet rum kan en vägglampa skapa illusionen om att rummet är större än vad det faktiskt är. Låt fantasin sätta gränser och kombinera våra olika vägglampor för att skapa en unik design som passar just ditt hem.

I vårt sortiment hittar du också lampor som är finns med i olika kollektioner vilket ger dig möjligheten att kombinera vägg-, tak- och golvlampor med samma stil för att skapa en enhetlig och stilren look.

Behöver du tips och råd när det gäller vägglampor?

På lamporochljus.se erbjuder vi kostnadsfri rådgivning för att du ska hitta den vägglampa som passar just dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller chatt.

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna
>