För dem som stannar hemma; Nu 10 % rabatt på utomhuslampor* >

Pendellampa silver

Letar du efter en pendellampa i silver? Pålamporochljus du har kommit till rätt ställe. Njut av briljansen av en silverhängande lampa som ger en vacker reflektion av ljuset! Silver finns det gott om i vårt breda utbud av hänglampor. Tillräckligt val för alla!
Pendellampa silver
6 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering
    • Gratis frakt över 1000 kr
    • 30 dagar returrätt
6 artiklar
Filter
Sätt fallande sortering

Välj elegans, välj en takpendel i silver

Den silverfärgade taklampan är tillbaka på modet. Alla typer av modeller, stilar och storlekar kan hittas i silverdesign. Den stora fördelen med silver taklampor är att de går att kombinera med alla färger och alla material. De går bra med trä, sten och glas. Och de kompletterar även andra glänsande material som guld, mässing eller koppar perfekt. Oavsett vilket silver du tar in i ditt hem kommer det att ge ditt hem ett rikt utseende.

Det främsta kännetecknet för silverhängande lampor är att de reflekterar ljuset från sin omgivning. Därför har även en silverfärgad hänglampa en viss charm under dagen. Kombinerar du din silverpendel med golvlampor, vägglampor och bordslampor i samma stil får du ett vackert resultat. Kombinera dina taklampor med andra element i silver i din inredning. Tänk till exempel på en silverram till din spegel, ett silverkonstverk eller silvervaser.

Vilken pendellampa i silver väljer du till ditt hem?

Snygga, långsträckta silverhängande lampor är idealiska för ett minimalistiskt eller modernt hem. Skulle du hellre välja en stor färgad lampskärm på en silverarmatur? Det är också möjligt. Det ger en fin kontrast till till exempel vita väggar eller ett vitt tak. Har du en vintage inredning? Då kan en lampa med trådskärm vara den perfekta pendellampan för dig. Men det finns även pendellampor i gammalt silver för mer traditionella, industriella eller rustika inredningar. Se alla silverlampor från lamporochljus och beställ direkt online!

new

Populära produkter

Mer plats för atmosfärBli inspirerad av de senaste trenderna