Lamporochljus - Företagsordrar

Lamporochljus och företagsordrar!

Intresserad av att lägga en företagsorder? Det är inget problem när det kommer till lamporochljus.se! När det kommer till företagsordrar måste dessa vara över xx kr, detta inkluderar ej REA-varor. Vi ber dig skicka in en förfrågan till [email protected] med ditt företagsnamn och antal av varje artikel som du önskar att beställa.

 

Vår företagsorderservice

 

  • 5 dagar i veckan - Vi har öppet fem dagar i veckan vilket är väldigt händigt, då vi arbetar med dig under arbetstid och kan försäkra dig om att din företagsorder är under bearbetning under 1-2 arbetsdagar. Vårt arbetsteam finns tillgängliga och försäkrar dig om att alla företagsordrar kommer att tas hand om så fort som möjligt.
  • Rabatt Rabatterbjudanden baseras inte på summan av varor på rea. Så ju större en totalsumma är desto högre blir rabatten. Maila oss din offertförfrågan till [email protected] där försäljnings- och serviceteamet kommer att svara dig så snart som möjligt med ett offerterbjudande. Kontakta oss för mer information om rabatter, offerter och leverans när det gäller företagsordrar.
  • Betalning När du har fått din försäljningsnotering / pro forma kommer du att kunna betala via en banköverföring, det här är det enda betalningsalternativet som är tillgängligt för närvarande hos lamporochljus.se Vi har heller inte ett företagsorder-konto för tillfället. All betalning måste ske via banköverföring och våra IBAN bankkontouppgifter finns längst ner i försäljningsnoteringen / proforma. Vi uppmanar kunderna att alltid välja snabb betalningsmetod när banköverföringar görs för att säkerställa snabb leverans och även lagergaranti.

 

Vårt försäjnings och serviceteam kommer att svara dig med ett rabatterat erbjudande och den obligatoriska informationen vi behöver för att fortsätta bearbeta din order.

Du kan nå oss på följande sätt:

Kontakta oss via:

Om du behöver hjälp eller har frågor, vänligen kontakta oss:
  • Måndag till fredag: från 9 till 17.

.