Uppnå den perfekta arbetsplatsen med dessa tips

Tips för den perfekta arbetsplatsen

Ett organiserat skrivbord gör ditt liv mycket enklare! En snygg och städad arbetsplats med den rätta belysningen är viktigt. Här är några tips på hur du gör jobbet eller plugget mycket mer njutbart!

Retro Skrivbordslampa: Den är tillbaka

Ett välinrett och mysigt arbetsrum är viktigt om du arbetar hemifrån eller studerar. Belysning spelar en stor roll, med bra belysning ser du bättre, producerar bättre arbete och på samtidigt skapar det en perfekt atmosfär!

En retroinspirerad skrivbordslampa är trendigt igen och ett måste, den kommer att passa in enkelt med din stil och dekor. Hur låter bordlampan Waltz Matte Gold? Även tillgänglig i koppar, stål, svart och vit, gör den komplett med en vacker glödlampa för att skapa både atmosfär och en funktionell finish!

Stor bordslampa 'TL Waltz '

LED-skrivbordslampor: Optimala för koncentrationen

Föredrar du en LED-lampa eller användning av LED-glödlampor i dina lampor? Om du gör det, så är det en bra idé eftersom LED underlättar för koncentrationen vid studerande eller arbete. Bordslampan Woodi är pefekt att använda med en LED-glödlampa, ger optimalt ljusflöde och är energisnål! Skaffa din personliga LED nu.

Skrivbordslampa 'TL Woodi'

Personifiera din arbetsplats

Ett måste är att känna sig bekväm med sin arbetsplats, så genom att personifiera den så skapar du både värme och komfort. Dekorera din vägg med inspirerande kost och citat. Sätt fram bilder på vänner och familj, ”förgröna” din arbetsplats med olika växter och skapa ett andra hem med inspriation från ditt egna hem!

Det viktigaste är att du skaffar den den perfeka lampan som lyser upp ditt skrivbord och gör arbetet/studerandet mycket mer njutbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *