Uppgradera ditt vardagsrum med en statement-golvlampan

Nya golvlampor Barrel

Nu då julgranen har tagits bort så har den lämnat en tom plats efter sig där den brukade stå, således är det tid och plats för något nytt! Varför inte låta en ny snygg golvlampa ta plats här, som både passar tillsammans med din inredning och stil. Vi har valt ut fyra trendiga och stilrena golvlampor som kommer att fullända samt förnya ditt vardagsrum!

 

Modernt golvlampa Stylish

Skaffa en modern stil i ditt vardagsrum: STYLISH

Denna moderna golvlampa passar perfekt till en elegant och modern interiör! Den kommer komplett med en inbyggd LED-glödlampa och är även dimbar med en 3-stegsfunktion. Placera den bredvid en hörnsoffa eller modern fåtölj, för att fullända den moderna stilen i ditt hem!

Välj gammaldags eller industriellt The Barrel

The Barrel lämnar efter sig ett markant intryck för dem som uppskattar vintage och industriell dekor! Handgjord tripod-golvlampa som står ut på grund av dess tunn-liknande skräm och nätliknande utseende. Den kommer i flera olika färger och The Barrel kommer bli fokuset i ditt vardagsrum eller kök, ett måste för ditt hem!

Klassiskt golvlampor Familia

En riktig klassiker: The Familia

En Familia-golvlampa tillför lite klassisk twist för ditt hem. Denna golvlampa utstrålar värme och atmosfär, just vad du kanske behöver till ditt vardagsrum. En idealisk golvlampa för de som eftersöker simplicitet men även värme i en klassisk eller semimodern-inspirerad dekor. Familia är perfekt till de som uppskattar att läsa eller slappna av under kvällen, tack vare läsarmen som även kommer med en skräm. Sträck ut benen, sätt dig bekvämt i soffan med en bok och låt sedan Familia-golvlampan göra resten!

 

Rustikt golvlampor Tommy

Lantinspirerad men mysig: Golvlampan Tommy

En lantligt inspirerad dekor och stil är en populär trend nuoch denna stil handlar om neutrala och jordnära färger såsom vit, brun och grå. Så om du vill ha komfort och fridfullhet med en lantligt inspirerad dekor så kommer du troligtvis se att golvlampan Tommy är precis vad du behöver. Det är en väldigt enkel golvlampa i grått med en lugn och avslappnad look.

Är du redo för att satsa på en golvlampa?  Byt ut julgranen mot en ny snygg golvlampa som kommer att ta dig igenom vinterns mörka dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *