Tips på den bästa belysningen till ditt sovrum

Enligt forskning spenderar du en tredjedel av ditt liv i din säng! Vänta….VA?! Ja faktiskt! Sovrummet är ett av de viktigaste rummen i ditt hem och nyckeln till lugn fristad är inredning. Stämningsfull belysning med bra funktionalitet är viktiga aspekter vid val av lampor till sovrummet. Läs våra tips nedan!

Stämningsfull belysning är nyckeln

Det är viktigt att vårt sovrum är mysigt och bekvämt där ljuset är varmt och mjukt. Ljuset ska inte vara starkt eller blänande som från ett lysrör. Sovrumsbelysning måse vara anpassningsbart, avslappnande och ha förmågan att kunna skapa en atmosfär som gör att du enkelt kan lägga allt åt sidan och bara slappna av.

När vi tänker på subtilt men avslappnade sovrumsljus tänker vi på vår taklampa Cava 3 betong. En statement-lampa som ger rummet en extra känsla av lugn och ro.

Skapa bättre atmosfär med en sänglampa

Du har släckt huvudbelysningen i sovrummet men behåller din sänglampa tänd. En mindre lampa brevid sängen är alltid praktiskt. Om man vill läsa på kvällen, ha ett mysigare ljus innan man somnar eller helt enkelt om man önskar att ha ljuset tänt under natten. Något som kan vara ännu mer praktiskt för den som gillar att läsa innan läggdags är att ha en sänglampa med justerbar läsarm som gör det lätt för dig att justera höjd eller riktning så att du kan kontrollera ljuset utan att störa någon annan.

Behöver du funktionalitet? Välj spotlights!

Om du är i behov av praktiska lampor som hjälper dig att justera ljuset just där du önskar det, välj spotlights på eller nära din garderob eller vägg. Soptlights är lätta att rengöra, justerbara för direktbelysning efter önskan, praktiska att ha vid garderoben, på en vägg, vid en spegel eller i helt enkelt över din säng för att skapa en stämningsfull belysning. Det viktigaste att komma ihåg är att din stämningsfulla belysning med fördel kan kombineras med fuktionell belsyning.

Det är perfekt att ha funktionell belysning till vardagsaktiviteter och stämningsfull belysning för att varava ned på kvällen. Perfekt för en god natts sömn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *