Smart LED ljus i ditt hem: Skapa en härlig atmosfär!

Smart LED

Att lysa upp både inne och ute i ditt hem kräver två saker: Smart funktion samt härlig atmosfär. Att kombinera dessa två kan ibland vara svårt och ibland inte fungera alls. Med Smart LED ljus kan dessa kombineras lätt, du skulle bli förvånad hur lätt de jobbar ihop! Vill du veta mer? Vi ger dig några idéer här nedan!

Smart LED

Hållbarhet och Smart LED ljus

Tekniken har utvecklats enormt under de senaste åren, så att hållbarhet och smart LED går hand i hand. Hållbar belysning är viktigt för vardaglig användning men likaså vill vi ha en atmosfärrik belysning i våra hem. Användningen av LED ljus ökar medvetet när det kommer till belysning i hemmet eftersom LED är känt för att vara vänlig mot miljön då det går åt 85% mindre energi än andra standardbelysning. Lamporna blir inte heller varma vid användning som andra standardlampor kan bli.

Dimmra till varmt Light technology

Ett måste att ha i hemmet! Dimmra till varmt LED ljus då lamporna är uppbyggda med den smartaste och senaste teknologin. Den tillåter oss att välja färgtemperatur på lampan. På fullt ljus är färg temperaturen på 2700K(standard varm vit). Dimmra för att se färgförändringen till en varmare ljusitensitet på 2000K(stämningsbelysning).

Ju mer man dimmrar ju större atmosfär skapar man. Perfekt för att skapa den perfekta atmosfären till den valda platsen! Detta är var båda fuktion och atmosfär är i perfekt kombination när det kommer till denna typen av ljuskällor.

Smart LED

Förbli bekväm med Sensor bulbs

Bekvämlighet är nyckeln! Inget är så lätt som att använda en LED glödlampa med smart sensorteknik med en utomhusenhet! Den senaste smartsensor-tekniken tillåter dig att använda dina utvalda utomhuslampor utan några extra externa sensorer. Perfekta ljussensorer eller rörelsesensorer som automatioskt går på när det blir mörkt eller när någon går förbi. Detta är lättanvända glödlampor med fint ljusflöde samt några glödlampor med fin dekoration där man kan se glödtrådarna inuti lamporna!

Det är lätt att kombinera bra funktion med trevlig atmosfär när det kommer till dessa typer av ljuskällor. Låt våra smarta LED lampor inspirera dig med dessa övertygande ljuskällor som är perfekt både inomhus och utomhus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *