Romantisk stil och dekor i en gyllene glans

2019 har inletts och har börjat med att ge en ny twist på romantisk stil och dekor! Denna trendiga heminredningsstilen är innovativ, mysig och levande, och ger din inredning en feminin karaktär och en omfattande fridfull finish. Så om du eftersöker något nytt och stabilt kan vi rekommendera New Romantics still och dekor.

Äkta blickfångare i romantisk interiör

En romantiskt inspirerad interör innebär att din inredning fullständigt omfamnar lampljusets färger, såsom gammelrosa eller burgundy för att skapa en tilltalande atmosfär i ditt hem. Det kan inte gå fel med en gammelrosa vägg, accessoarer med diverse blomstertryck såsom kuddar och filtar!

För ett sovrum kan du fullända rummet genom att inkludera sängkläder med tryck och dekorativa accessoarer! Se en komplett interiör med en perfekt kombination av värme och slående finish.

Romantisk stil

Guld + Romantik = den perfekta kombinationen

Ja, guld är tillbaka och bättre än någonsin! Guld är en trend som aldrig verkar kunna försvinna och i år kommer du att se hur guld blir utgångspunkten och huvudfokuset i ditt vardagsrum! Färger i guld tenderar att ge ifrån sig värme och stillfullhet men den har också snygga och lyxiga element, med gyllene accessoarer som ger den perfekta finishen för en romaniskt inspirerad interiör.

Vår taklampa ’Cage’  Retro Guld är den perfekta lampan för ett romantiskt inspirerat vardagsrum! Denna taklampa kommer att ge en snygg och bestämt finish.

New Romantics

Använda material i den nya romantiska stilen och interiören

Som vi redan har sagt, så kännetecknas den nya romantiska sitlen och dekorn av lyx och elegans. Med influenser frpn 60- och 70-talet, material såsom marmor, cement och självklart guld som inte kan bortses i denna stil! En köksbänk i marmor eller stolsben i guld är ett måste att inkludera i din inredning.

Är du redo att lägga till några nya romantiska trender i ditt hem? Vi är redan förälskade i de nya romantiska produkterna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *