Mysigt och säkert: sollampor för din trädgård

sollampor för din trädgård

Utomhusbelysning är ett måste för ditt utomhusområde. Inte bara för den stämningsfulla effekten det ger din trädgård – utomhusbelysningen ger dig även ett säkrare hem. Utomhus-sollampor fungerar bäst med detta. Vad exakt är detta? Läs det här!

Vad är utomhus-sollampor?

Som namnet antyder så fungerar sollampor med hjälp av solenergi. Solljus konverteras till elektrisk energi tack vare solpanelerna i lampan. Den konverterade energin lagras sedan i de uppladdningsbara batterierna som ger ström till lampan. Detta miljövänliga och energieffektiva ljus håller längre vilket gör det optimalt för att njuta av mysig och stämningsfull belysning under kvällarna utan att behöva ledningar.

En hållbar lösning

Eftersom sollampor drivs av solenergi så är detta en miljövänlig lösning för dina utomhusbehov. Belysningen är lätt att installera, det behövs inga ledningar och lamporna kan installeras i princip var du vill i trädgården. Låt solen göra det hårda arbetet!

Under sommaren är sollampor mest effektiva för att täcka dina utomhusbehov. De laddas under dagen då de suger åt sig solens energi vilket gör att de kan användas under de mysiga kvällarna utan oro för att förbruka energi. Sollampor passar också väldigt bra som säkerhetsbelysning. De kan lysa hela natten utan risk för att lamporna slocknar, vilket gör att du kan sova tryggt eller vara i väg hemifrån med vetskapen att de mörka hörnen i din trädgård är väl upplysta.

Utomhuslampor med solenergi

Vi på lamporochljus har ett stort utbud av sollampor för de stämningsfulla kvällarna! Vår utomhuslampa Boston drivs (såklart) av solenergi och har en inbyggd long lasting LED-belysning. Med Boston kan du uppleva fantastisk belysning som ger det perfekta, stämningsfulla ljuset samtidigt som den skapar en säker miljö i ditt utomhusområde. Check it out!

För att göra en lång historia kort, sollampor ger ett ökat värde till din trädgård och utomhusområde. Det är ett enkelt sätt att skapa en härlig atmosfär med bra belysning så väl som att ge dig ett tryggt hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *