Mer atmosfär med stilfull och modern inredning

Mjuka linjer, skarpa former och minimalism – precis vad modern stil och inredning handlar om. I år ser vi dock en tydlig övergång till värme och trivsel. Principen om ”less is more”, får en ny innebörd! Är du redo för trivsam och modern inredning? Läs vidare nedan!

Naturliga toner

Grundfärger som vit, grå och brun används fortfarande ofta i en modern inredning. Kombinerat med naturmaterial som trä, rotting och bambu, garanterar en mysig touch och finish. Detta funkar även för accessoarer till hemmet, möbler är fortfarande slanka, men med större fokus på naturella toner kombinerat med sammet.

Om du trodde att du inte kunde göra så mycket mer med en modern stil och inredning – tänk om! Det är viktigt att hitta en fungerande kombinationen mellan minimalism och modern finish i rätt toner.

Svart är den nya moderna

Svarta toner som en del av din heminredning eller till och med omvandlar ditt kök till svart? Ja, det funkar! Det började som små toner i, och runt huset men har fått mer inflytande och har nu blivit en helt nödvändig del av vår heminredning. Ett svart kök eller badrum är helt enkelt inte längre en ovanlig syn i ditt hem.

Men allt måste inte vara mörkt och dystert, du kan komplettera med upplyftande färger för att lysa upp ditt hem. Börja med snygga och naturliga toner för att komma igång!

modern stil och inredning

Belysning för den moderna inredningen

Belysning är en av de viktigaste elementen för din inredning, Minimalistiska former i kombination med trä, rotting och guld är ofta populära. Vi väljer dock att lägga störst vikt på belysningen för att skapa en attraktiv, övergripande känsla i våra hem.

I år har indirekt belysning har blivit allt viktigare inom modern inredning, eftersom det ger en varm och atmosfärisk effekt till en vit eller beige vägg.

Modernt – kompakt – rent, oavsett vad du kallar det kommer du känna dig mer hemma i ditt (moderna) hus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *