Känna frid i country decor stil

Country decor stil

Country Decor Style

Country-inredning och design är inte bara för insidan av hemmet utan kan också förlängas till din trädgård, terrass och balkong. Genom att skapa country-inspirerad dekor för din trädgård och ditt hem så skapar du en fridfull plats för dig. Naturliga färger, rustika möbler och varma material är nyckelelementen i en country-inspirerad inredning. Tillsammans skapar det en lugn och härlig atmosfär. Accessoarer är väldigt viktiga för att ge utrymmet värme och personlighet. Iögonfallande detaljer kompletterar helheten, det räcker med en bordslampa eller en blomkruka i hörnet av din trädgård för att få fantasin att spinna vidare på den country-inspirerande dekoren.

Tänk på utrymmet

Country-stilen är välkänd för dess varma och mysiga atmosfär men utrymmet ska samtidigt inte överösas med saker så att det känns trångt, utan tänk på vad du har för yta och anpassa inredningen utifrån den. Satsa på två stora accessoarer som automatiskt drar till sig blickarna när man kommer in i rummet och se till att det är tillräckligt med avstånd mellan dem så att de inte blir för mycket utan smälter bra ihop med helheten.

Bordslampor

De rätta materialen

Country-inspirerad dekor fungerar inte bra med stål och betong då de hör hemma i en mer modern och industriell inredning. Jobba med träpaneler, kohudar som mattor, mjuka tyger, porslinsvaser och krukor för att ge hemmet den sanna country-stilen. Andra saker som du kan addera för att skapa stilen är flätade korgar, kvadratiska mattor och småbord med glasskiva. Du kan förvandla och kombinera dessa naturliga material och möbler för att skapa ett mysigt, lugnt och varmt utrymme.

Lampdesign med en touch av country

Det är viktigt att använda rätt lampor för att uppnå den rätta stilen. En tak-, golv- eller bordslampa med en country-inspirerad design fulländar rummets look. Man kan också addera en kristallkrona om man önskar det. Lampor med en touch av country kommer i alla olika former, storlekar, material och färger och kan hjälpa dig att skapa den look du är ute efter. Med rätt vägg- eller en taklampa så kan du ge ditt vardagsrum eller din matsal den rätta belysningen som förstärker den varma atmosfären. Ge ditt hem den komplette stilen och designen som du önskar med hjälp av country-inspirerade lampor av ditt vill. På vår hemsida finns det många olika modeller att välja bland.

button till webshoppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *