Jul: en kombination av atmosfärisk belysning och varm choklad

Jul: Den mest atmosfäriska tiden på året

Vinter är här vilket innebär att julen också är nära och presenter bör fyllas under din julgran. Är du fått julkänslan än? Eller behöver du julklappsinspiration? Ta dig en varm choklad och läs mer här … God jul!

Få ditt bord redo för jul med årets trend

Jul: Den mest atmosfäriska tiden på åretEtt inbjudande bord är målet för jul! Ett vackert ljussatt bord ger omedelbart en annorlunda känsla och är avgörande för julen så att dina gäster kan känna sig bekväma och redo för att hugga in i julbordet! Grön är och förblir den viktigaste julfärgen, vilket inte skiljer sig från tidigare år, så i kombination med burgundyrött ger detta en mycket mysig och varm atmosfär. Kombinera doftande burgunderystearin med äppel, kanelkryddor eller annan hemgjord dekoration som ett mittstycke för ditt bord blir oändligt en samlingspunkt!

 

Jul: Den mest atmosfäriska tiden på åretDen mysigaste utomhuslampan till jul

När vi tänker på atmosfärisk belysning tänker vi automatiskt på en Stormlampa! Vi konstruerade den här lampan i samklang med Caravanity eftersom det är den perfekta delen för din trädgård. Stormlampan passar perfekt i din trädgård som ett extra och bärbart ljus som gör att du kan antingen hänga eller bära den genom en kvällstur eller om du vill förlänga julkänslan i din trädgård på kvällen! Den perfekta lampan för att skapa atmosfär och värme samtidigt som den fortfarande är miljövänlig – en 10 av 10 lampa!

Julgrans trender: men inte för traditionella

Varför inte prova något nytt i år när det gäller din julgran! Kör hela vägen i kaklet när det gäller dekoration, byt den traditionella en eller två färghängande kulorna till en massa olika färger och paletter! På detta sätt blir ditt julgran inte bara ditt vardagsrum, utan också en omedelbar detalj för resten av din inredning.

Ett annat bra tips: Fega inte med julljuset! Julljus gör ditt hem ännu mer mysigare och mer atmosfäriskt, så fyll på med lyse i din fram- eller bakgård eller runt ditt fönster.Grenar i en vas i hörnet på din hall och dekorativa mångfärgade LED-lampor runt träden i din trädgård. Ju fler lampor desto bättre och mer wow-känsla från dina gäster!

Så är du i julstämning än? Ta en kopp varm choklad, mys och börja planera för årets bästa tid! ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *