Inred ditt hem med skandinavisk stil

Om du är ute efter den senaste trenden till ditt hem som är här för att stanna, så är kandinavisk stil och dekor kanske något just för dig.

InomhusbelysningLampor som ger extra ljus

Belysningen är bland det viktigaste för att skapa en hemtrevlig atmosfär, därför är det vitkigt att skapa en varm, välkomnade känsla till dig att komma hem till i slutet av en lång dag. Under vinterns kortare dagar är det inte någon som tycker om att komma hem till ett mörkt och kallt hem, så på Lamporochljus.se tror vi att ljuset kan skapa en varmare, mer välkomnande atmosfär för dig att ta det lugnt och varva ner i. En skandinavisk stil och dekor tillför den hemtrevliga och mysiga känsla du behöver, och det är vad stilen handlar om.

I vårt utbud av skandinaviska lampor kommer du hitta den perfekta lampan med ett ljus som passar perfekt in i denna trendiga dekor. Ett ypperligt exempel på detta är ”Pendant Lamp Cava 5 Gold”, perfekt att hänga upp nästan vartsomhelst i ditt hem, från köket till vardagsrummet så väl som i badrummet. Hänglampan kommer säkerligen förvandla rummet med sitt varma ljus och mysiga finish.

Skandinavisk stilIn med suckulenter och kaktus, ut med rosorna

Kaktus och suckulenter är inne igen! Detta trendiga och stiliga sätt att använda plantor i ditt hem har utvecklat dess egna motto: the more the better! Gruppera dina växter eller placera dem individuellt runt om i önskat rum. Fem, sex eller till och med tio kan placeras tillsammans i hörnet av ditt vardagsrum, japp – det är möjligt! Att ha plantor i ditt hem skapar en känsla av lugn och ro och tar med naturen innomhus – alla älskar det. Skulle du å andra sidan vara en person som gillar blommor istället är det heller inget problem. Kombinera tulpaner och rosor eller flera av dina favoritblommor och placera dem runt om i ditt hem. Men, för en skandinavisk stil är gröna plantor ändå att föredra!

Rosa och Guld

Förutom neutrala färger så som vitt och beige kommer andra accentfärger skapa mer karaktär och livfullhet till hela din dekor. En rosa kudde eller en väggtavla kan bryta av den neutrala, enfärgade tonen. Att måla väggarna i beige eller vitt ger en ren och fräsch look och att dekorera med färgglada ljusa toner eller guld detaljer kommer ge hela rummet livfullhet. Blev du, precis som vi, förälskade i den skandinaviska stilen? Glöm inte att kolla in vår hemsida för att bli ännu mer inspirerad och haka på den skandinaviska trenden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *