Heminredningstrender 2019: Kommande trend? Färger!

Heminredningstrender 2019

2018 har inte ens slutat än och vi planerar redan att göra en makeover i 2019! Ett helt år flög precis förbi, så ut med det gamla och in med det nya när det gäller din heminredning. Låt oss dyka rätt in i de senaste trenderna 2019!

Vardagsinspiration: Färg och naturmaterial

Heminredningstrender 2019
www.flexa.nl

Färg är viktigt i alla rum i ditt hem 2019! Trendfärgerna är guld, lila och beige, men färgen 2019 är ’Spiced Honey’ som är varm och bärnstensfärgad. Denna färg utstrålar positivitet och lugn. Precis vad du behöver för att kickstarta ett helt nytt år i ditt hem, så vi rekommenderar ’The Drum’ lampornai vår samling. ’The Drum’ passar perfekt till ditt hem, eftersom dess gulfärgade taklampor skapar lugn i ditt vardagsrum eller sovrum.

Behöver du fler idéer eller råd till ditt hem? Gällande naturmaterial kommer bambu, ull och porslin att fungera perfekt. Glöm inte heller växter, det är inte bara bra för din hälsa utan också för att omvandla de där hörnen i ditt hem, så välj lite olika växter!

Basic is so 2018

Under 2019 är det ju galnare, desto bättre som gäller! Vi håller inte längre till i vår trygghetszon, vi ska kombinera: en matta blått tryck med ocher-gula matbordsstolar. Stannar kvar i belysningsetemat: Välj en bordslampa eller en grön/växtinspirerad golvlampa. Ett vackert uttryck av bordslampan kommer från tillverkare Milou. Okerfärgen kommer att ge det extra nödvändiga uttrycket på ditt bord. Perfekt för att lägga till nästa års trend är golvlampan Tripod Classic med Leaf Shade, dessa är perfekta för ditt vardagsrum!

Sovrumsidé: Golv-till-tak gardiner?

Ja! Detta är ett måste för ditt sovrum nästa år, golv-till-tak gardiner är egentligen inte nytt eftersom de kommer från förra seklet, men det betyder inte att de inte kan läggas till den senaste trenden för nästa år! Kör på så mycket färg som möjligt och ljusa upp ditt hem! Vi är alla redo att styla våra hem inför det nya året. ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *