Förläng sommaren med rätt trädgårdsbelysning

Sommaren närmar sig sitt slut och hösten tar vid. Vi önskar att få ge dig lite tips på hur du kan njuta av sommarkvällar även i höst, innan vintern kommer! Läs här hur du väljer rätt belysning till din trädgård.

Lys upp mörka hörn med markspots

Det bästa med att sitta ute under kvällarna är en fint belyst trädgård. Den bästa belysningen du kan ha är markspotlights för att fylla varje hörn och få så mycket ljus som möjligt. Markspots kan användas nästan vart som helst, runt om din veranda eller altan. Det är också vackert att placera markspots runt rosenbuskar eller träd och låta dem vara i strålkastarnas ljus! Med markspots kommer trädgårdens mörka hörn nu istället lysas upp med ett varmt, fint ljus.

Trädgårdslanternor: KlassisktUtomhusbelysning

Ljus är perfekta när du vill skapa en varm atmosfär i din trädgård men ljus lyser inte alltid upp nog. Trädgårdslanternor är ideala till att skapa en varm och mysig atmosfär. Använd en ljusformad glödlampa för att skapa en känsla av levande ljus. Visst är det smart? Kolla in vår ”Amsterdam” trädgårdslanterna, komplettera den med en ljusformad glödlampa och se hur det förvandlar din trädgård.

 

UtomhusbelysningChecklista för solcellsbelysning: Solen!

Solcellslampor: En av de mest ekovänliga och hållbara lösningarna för belysning i din trädgård. Den största fördelen gällande solcellslampor är att det inte krävs några sladdar eller kontakter. Installationen är enkel och lampan klar att användas! Solcellslampor drivs av solens energi vilket gör att lampan lyser naturligt, lampan laddas under dagen och lyser starkare under kvällen. En bra alternativ istället för lampor med sladdar, perfekt för miljön och redo att användas direkt! Oändliga möjligheter med solcellslampor och bra för miljön samtidigt!

Kom ihåg att skapa en lugn och härlig atmosfär med din trädgårdsbelysning. Undrar du hur du kan uppnå det? Välj din favoritbelysning till din trädgård och slappna av med ett glas vin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *