Fördelar med sensorbelysning

Alla vill känna sig säkra i sina hem, och det är särskilt viktigt att vi ser över hemmets säkerhet under den mörka vintertiden. Bra utomhusbelysning skapar en känsla av trygghet. Läs mer om fördelarna med sensorbelysning.

En utomhuslampa med säkerhetselement

Det finns många lampor med smarta lösningar som gör livet mycket enklare! En lampa med rörelsesensor eller skymningsrelä är en smart lösning du kan implemetera i din utomhusbelysning. En lampa med skymningsrelä, eller twilight switch, tänds när det blir mörkt ute och släcks när det blir ljust. Perfekt för dig som önskar ha ljuset tänt hela natten, ljuset släcks automatiskt på morgonen. Hos Lamporochljus kan du se vårt stora utbud av utomhuslampor med skymningsrelä som är både funktionella och stämningsfulla.

En utomhuslampa med rörelsesensor är en nyckelfaktor för säkerhet. Denna typ av belysning säkrar att ljuset automatiskt tänds när det känner av rörelse och värme och är på ett sätt den bästa typen av säkerhetsbelyning eftersom den upptäcker oönskade besökare. Det är den perfekta belysningen att ha vid din framdörr, speciellt när det blir mörkt tidigt under vintermånaderna.

Det är viktigt att montera belysning med rörelsesensorer i rätt höjd och läge så lampan inte kan nås av obehöriga eller skadas på annat sätt av lekande barn eller husdjur.

Enkelt och energisparande

En utomhuslampa används inte endast för dekorativa syften, det är också viktigt att välja rätt lampa som ska bidra till säkerheten kring ditt hem. När du väljer lampa med rörelsesensor eller skymningsrelä tar du rätt steg mot hållbar och energisnål utomhusbelysning. Det är enkelt att installera, du kan antingen byta ut en nuvarande lampa, eller skapa det utrymme du behöver.

Med sensorbelyning garanteras du att känna sig säkrare i ditt hem, oavsett om du är hemma eller inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *