En praktisk och tilltalande balkong

En praktisk och tilltalande balkong

Vill du göra din balong eller terrass mysigare? Du ska börja med rätt belysning och dekoration. Läs mer för att få några tips.

Balkong- och terrassbelysning

Vem njuter inte av att sitta utomhus en vacker sommardag? Oavsett om det är i en stor trädgård eller på en liten balkong, har du möjlighet att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär helt själv. Balkong- och terrassbelysning är ett måste. Du kan använda en utomhusgolvlampa om du har ont om plats, eller varför inte göra det riktigt mysigt genom att hänga upp lanternor längs belkong- eller terrasskanten. Låt det lysa fram till de tidiga morgontimmarna.

Ett bra tips: kolla upp IP-klassen

Vi skulle inte vara lamporochljus om vi inte gav dig riktiga proffstips. Det är viktigt att ha lampans IP-klass i åtanke och se till så att din lampa är vattenresistent. Det är viktigt att välja en lampa med IP-klass på 23 eller högre (vilket innebär att lampan är skyddad mot stänkande vatten). Du kan till exempel hänga flera lanternor från din balkong eller terrass utan att ta upp mycket plats.

I behov av inspiration? Kolla in vår pendellampa Shell för utomhusbruk, den rekommenderas för små balkonger eller terrasser med begränsat utrymme. Lampan är dessutom dimbar, vilket gör att du kan kontrollera ljusets intensitet med ditt eget dimreglage. Gör ett statement med pendellampan Shell!

utomhusbelysning

Styla med rätt dekoration

När du har valt din belysning är nästa steg att dekorera och inreda din balkong eller terrass. Introducera växtlighet till din uteplats genom att dekorera med olika plantor. Hängande plantor är väldigt populära då de sparar plats samtidigt som de skapar en naturlig atmosfär. Vad sägs om att använda en trälåda som bord för att ge din uteplats en rustik och robust finish? Du kan kombinera olika former, material och färger, såsom blombuketter i klara färger och vaser för att fullända looken.

Få ut det mesta av din balkong eller terrass och se till att det är stämningsfullt oavsett storlek!

utomhusbelysning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *