Den stora ordlistan av lampor från lamporochljus

Definition [lampa]: ¨Verktyg för belysning¨ men ännu viktigare: en produkt som skapar atmosfär! Vilket rum skulle passa behovet av en häng- eller vägglampa? Sätt dig ned och vi går igenom lampans ordlista! Ett urval från några av våra favoriter…

[Taklampor]

Hänglampor är inte bara praktiska, utan även väldigt funktionella när det gäller att skapa en härlig atmosfär med din belysning. De är huvudsakligen dekorativt element för din interiör och kan verkligen förvandla och vara avgörande för din övergripande inredning och stil. Lågt hängande hänglampor är trendigt nu, det här är idealiskt över ett matbord och kan dimmas ned för att skapa en riktigt mysig atmosfär för hemmakvällar och vid mysiga tillfällen! Behöver framhäva lite attityd i din interiör? Välj en vacker ljuskrona!

Vår favorit-hänglampa? Hänglampan Cava 3.

Bordslampa[Bordslampa]

Slående finish + funktionell belysning = en bordslampa. Letar du efter en bordslampa till såväl ditt kontor som sänglampa; ja de kan användas överallt! För kontorsanvändning är en bordslampa idealisk som ett funktionellt ljus och för dem som tycker om att läsa innan läggdags, välj en sängbordslampa som är dekorativ och passar din stil och inredning!

Vår favorit bordslampa? Milou, i alla färger!

[Båglampor]

Båglampor har blivit ett mer och mer trendigt inredningselemt under de senaste åren. En båglampa kräver tillräckligt med utrymme i ditt valda rum för att den verkligen ska stå ut! Båglampan är slående och ger karaktär till ditt vardagsrum eller matsal och ger en upplyftning till hela lampans omgivning. Båglampan är perfekt för att skapa en atmosfär samt till ett dekorativt element till din övergripande inredning!

Vår favoritbåglampa? The Arc Lamp Basic Copper.

[Spotlights]

Spotlights är idealiska för att rikta belysningen vart du vill i ditt hem. De kan användas i ditt vardagsrum, hall samt i ditt sovrum eller badrum. Perfekt för de mörka hörnen i ditt hem där mer ljus behövs, men också det perfekta ljuset för att skapa atmosfär.

Vår favorit-spotlight? Spotlight Box 2 Dark Gray.

Vagglampor[Vägglampor]

En vägglampa kan precis som spotlights användas för sig själv nästan överallt i ditt hem. Det kan vara ett funktionellt ljus i din hall eller skapa den rätta atmosfären i ditt vardagsrum. Du kan använda en vägglampa för nästan alla ändamål enligt dina behov. En elegant och modern vägglampa kan ge karaktär och klang i ditt valda rum. Men vi har också många andra stilar som är uttrycker attityd som passar perfekt till ditt vardagsrum eller sovrum!

Våra favoritvägglampor? Wall Light Cube –  Black Wall Light Neon Hart.

Hemligheten är att blanda olika typer av lampor som kan fungera bra i ditt hem och alltid havikten av att skapa en hemtrevlig atmosfär i åtanke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *