Den Botaniska dekoren i ditt hem

Botanisk stil & inredning

Exotiskt, Österländskt och Bohemiskt – det är några av nyckelorden för en Botaniskt inspirerad (med ett chict namn ”Organic Nature”) stil och inredning. Den vackra stilen kan inkorporeras på många olika sätt. Vill du veta hur? Läs mer om ”Organic Nature”-stilen och inredningstrenderna nedan.

Kvalitet över kvantitet

Vårt samhälle blir mer och mer miljö- och hållbarhetsmedvetet. Äkthet och kvalitet är extra viktigt när det kommer till Natur-inspirerad design och inredning.

Material som trä, bambu, rotting och ull i kombination med massor av grönt är ett måste. För den rätta finishen är det bra om materialen är lite mer råa och nära sin ursprungsform eftersom det ger din inredning karaktär och bidrar till ett mer harmoniskt och vilsamt intryck.

Med öga för österländska detaljer

Ljusa, naturliga toner som vitt, beige och grått passar utmärkt in i en Organic Nature-inspirerad inredning. Som finish används österländska detaljer som leopardprint och gyllene accenter. Är du sugen på en färgklick men vill ändå hålla dig inom den naturinspirerade stilen? Grönt eller ockragult gör sig fint till en fondvägg för ett livligt och naturligt intryck.

Det är viktigt att se till att gröna plantor inte saknas i din inredning; växter i vardagsrummet, sovrummet eller t.o.m. badrummet är en bra idé! Plantor skapar en avslappnad atmosfär, och det är precis vad vi är ute efter med en Naturinspirerad inredningsstil.

Botanisk stil & inredning

Belysning i en Botanisk inredningsstil

Belysningen är den ultimata stämningssättaren i ditt hem. För en Botanisk inredningsstil, välj taklampor i rotting eller bambu för en mer naturlig finish. Vi tycker att vår linje av ”Cane Globe”-pendlar passar perfekt ovanför matsalsbordet eller t.o.m. i ditt sovrum samtidigt som de ger den rätta naturliga boosten för en Botanisk-inspirerad stil och inredning.

Är du redo att invitera naturen inomhus? Det är vi! Känn dig som mitt i naturen – i ditt eget vardagrum.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *