Bjud in hösten i ditt hem med vårt utbud av vardagsrumslampor

Hösten är här! Lamporna tänds tidigare än vanligt och ljusen dammas av för att tändas. Vilka lampor ska du välja att ge en mysig och atmosfärisk belysning för ditt vardagsrum? Gör ditt hem mysigt i höst!

 

Golvlampor: Lite annorlunda men aldrig tråkigt

Varför inte välja en lampa som verkligen sticker ut? En golvlampa ger behaglig belysning till ditt vardagsrum vilket ger ett oändligt möjligheter till din övergripande inredning. Frågan är om du väljer bort något som är minimalt eller stort och dekorativt?

Om du vill kombinera de två senaste så kommer här ett tips: en enkel golvlampa med stor och ljus nyans skulle fungera! Ditt vardagsrum kommer omedelbart att förvandlas och du kommer att märka hur en minimal och dekorativ golvlampa kommer att ge mycket belysning! Ett perfekt exempel är ”Magna” golvlampa i vårt sortiment, en sann statement-maker i ditt vardagsrum och passar till nästan vilken dekor som helst!

Uppgradera din matplats med en statement-piece som hänglampan

Förvandla utseendet av din matsal under hösten genom att installera en slående hänglampa över ditt matbord! En hänglampa ger det perfekta ljuset precis ovanför matbordet för att få folk att prata medan ni sitter ner för en måltid, en iögonfallande lampa blir rumment fokusoch kommer helt att förnya utseendet på din matsal.

En hänglampa kan användas på två sätt: för atmosfärisk belysning eller funktionell belysning. Ett funktionellt ljus är perfekt när du äter, arbetar på matbordet eller för praktisk användning, så när du är klar med ljusets funktionella användning, dimma och se automatiskt hur ljusets förändras in i ett mer atmosfäriskt och varmt skende. Perfekt om din matplats är antingen i ditt kök eller vardagsrum som ger en total omvandling när ljuset är nedtonat.

Den perfekta hänglampan är helt funktionell och atmosfärisk tack vare att den är dimbar, det är också en sann statement-lampa som kommer att tillföra karaktär och livskraft precis ovanför ditt matbord.

En atmosfär av höst i ditt hem

Det handlar inte bara om belysning när det gäller att skapa ett mysigt och stämningsfullt hem, även dekoration spelar en viktig roll. Nu när hösten är här läggs fokus återigen mer på inomhus än utomhus, så låt det roliga ta fart och börja dekorera ditt hem! Denna säsong fokuseras mest på olika typer av ljus, höstfärger och träiga element som du hittar i heminredning. Låt oss inte glömma behovet av det perfekta överkastet, såsom en vanlig eller mönstrad pläd, för att hålla dig varm för de kalla nätter, men också det perfekta tillbehöret till din soffa!

Nu när din heminredning har uppgraderats, är det dags för den goda livet med varm choklad, så luta dig tillbaka och njut av hösten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *