3 tips för en sommarredo terass

stämingsfylld belysning

Sommaren är här och det är dags att göra sig redo! Sommaren är perfekt för dekorativa terasser och stämningsfull belysning. Behöver du ge din trädgård eller terass ett lyft men vet inte var du ska börja? Här kommer 3 supertips för att se till att du upplever de varma kvällarna i en mysig atmosfär. Någon som är sugen på en sommarcocktail?

utomhusbelysning

Tips 1: Skapa en mysig loungehörna

Låt oss börja med området vid dörren. Ett bra möbelset för din hörna är ett måste i sommar. Gör dig av med dina gamla trädgårdsstolar och skaffa dig en utomhussoffa för ett mer avslappnat och mysigt utrymme. Passar perfekt för en terass, veranda eller bara i hörnet av din trädgård för att skapa en stämningsfull plats. Fullända loungehörnan med ett litet soffbord för att få en komplett ”zen”-miljö.

Tips 2: Massor av plantor och sommarfärger

Plantor är ett måste för din veranda eller terass! Ha många olika plantor och färgglada blommor för att ge din uteplats eller trädgård ett fräscht och ljust uttryck. Glöm inte att lägga till personliga detaljer för att göra det mer hemtrevligt och mysigt: kuddar, doftljus eller kanske till och med en matta för att bli helt redo för de långa sommarkvällarna.

utomhusbelysning

Tips 3: Den mysigaste och mest stämningsfulla belysningen

… Den hittar du självklart här hos lamporochljus! Vi har ett stort utbud av vackra utomhuslampor som passar perfekt till din trädgård eller uteplats. Gillar du lantlig stil? Fullända looken på din uteplats med vår klassiska lampa Anna, den perfekta, lantliga utomhuslampan som skapar magisk stämning.

Föredrar du en mer modern stil? Vad säger du då om våra lampor i Danmarksserien? Dessa lampor är tidlösa, eleganta och robusta som ger din uteplats en snygg, modern look. Vi har ännu bättre nyheter!

Ta chansen att hitta den perfekta utomhusbelysningen för att ge din uteplats den kompletta looken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *