Smart LED-belysning

Smart LED-belysning

Vi använder mer och mer smart teknik hemma och det förväntas bara fortsätta under de närmaste åren. Så även inom belysning och du hittar olika typer av smarta LED-lampor med praktiska funktioner!

Dimma till varmt ljus-teknologi

'Dimma till varmt ljus' är utrustad med den senaste smarta tekniken som låter dig styra ljusets färgtemperatur. Vid fullt ljus är färgtemperaturen på 2700K, men när du dimmar börja man se färgförändringen till en mer varmare och atmosfärisk ljusintensitet vid 2000K. Ju mer du dimmar, ju varmare atmosfär skapas. Perfekt för att bestämma den bästa atmosfären efter humöret i ditt valda rum.

 

Dimma till varmt ljus

4-stegs LED-dimmerbelysning

Tillsammans med annan smart LED-belysning hittar du en 4-stegs dimbar LED-glödlampa. Den fantastiska saken med denna glödlampa är att du inte behöver en dimmerströmbrytare, dimningen kommer från din huvudströmbrytare för lampan. Styr ljusintensiteten mellan 100% och 25% genom att använda en huvudströmbrytare eller kontaktuttag för att välja din ljusstyrka. På första steget på strömbrytaren lyser lampan med 100%, den andra brytningsintensiteten sjunker till 75%, tredje strömbrytaren ljusintensiteten sjunker till 50% och det fjärde klicket är nedtonat helt ner till 25%. Femte steget stänger av lampan. Detta är den perfekta glödlampan att använda om du vill ha allt i en dimbar glödlampa som inte kräver en extern LED-dimmerbrytare för att ge rätt atmosfär för ditt valda utrymme.

 

4-stegs

LED-glödlampa med sensor

En LED-glödlampa med smart sensorteknik! En dekorativ lampa med den senaste smarta sensortekniken som du kan använda med dina utvalda utomhuslampor utan att behöva externa sensorer. Perfekt belysning som automatiskt slås på när det blir mörkt. Lätt att använda och ger bra ljus med dekorativ form.

 

med sensor

RGB LED-lampor och glödlampor

Smarta och moderna RGB-lampor och glödlampor som gör att du kan välja flera RGB-färger att belysa ditt rum med, med hjälp av en fjärrkontroll. RGB skapar en färgstark och pulserande atmosfär för ditt valda område, eftersom du kan ange vilken färg som helst för att skapa den ultimata känslan.

 

RGB

3-i-1 LED-lampor och glödlampor

En del av den smarta LED-belysningen är 3-i-1 LED-tekniken som gör att du kan byta mellan 3 kelvins på 3000-4000-6000 K som är från varmvit till kallt vitt. Du kan växla från dessa inställningar via väggkontakten eller strömbrytaren. Om du använder lampan kan du styra vilken ljusintensitet du vill ha just nu samt vilken som passar ditt utrymme bäst.

 

3i1

Du kan nå oss på följande sätt:

Kontakta oss via:

Om du behöver hjälp eller har frågor, vänligen kontakta oss:
  • Måndag till fredag: från 9 till 17.