wifi1

Allt om glödlampor med Wifi

arrow

Ljus är den ultimata stämningskaparen i ditt hem. För att enklare kunna skapa den perfekta stämningen finns det nu smarta Wifi-styrda LED-lampor från LUEDD som gör det enkelt för dig att kontrollera atmosfären i ditt hem med hjälp av ett enkelt klick. Smarta glödlampor som styrs med Wifi-anslutna appar gör det möjligt för dig att justera och kontrollera ljusintensiteten både inom- och utomhus, skapa färgstarkt och livfullt ljus och en varm och stämningsfull finish. Upptäck den senaste teknologin inom ljus som hjälper dig att skapa en behaglig och praktisk atmosfär för alla tillfällen.

Beställ nu

FördelarMöjligheter | ProdukterHur det fungerar Välja färg

Med Wifi-styrda LED-lampor kan du bestämma ljusintensitet, färg och ljustemperatur (kelvin) i ditt hem och skapa precis den atmosfär du är ute efter utan krångel. Dimbara glödlampor låter dig skapa rätt känsla, från funktionellt, klarvitt arbetsljus till nerdimrat med låg ljusintensitet för varma och mysiga stunder. Alla detta med ett enkelt klick med LUEDD-appen.

Circle Circle Circle
wifi3

4 4.1

App

Ladda ner appen till din smartphone eller din surfplatta genom App-store eller Google Playstore. Du kommer märka att appen är enkel att använda när den är ansluten till ditt Wifi och du kan skapa det perfekta ljuset genom att enkelt välja ljusintensitetsnivåer för att dimra, höja ljusstyrkan eller ändra färgtemperaturen (kelvin). Appen gör det också möjligt att ansluta flera glödlampor och styra dem alla samtidigt. Sätt en timer och bestäm när lamporna ska tändas eller släckas - perfekt för vinterkvällar för att se till att det är ljust när du kommer hem! Allt detta och mer därtill samlat i en app!

Google home

Wifi-styrda LED-lampor kan kontrolleras från appen samtidigt som de kan anslutas till smart-speakers som Alexa från Amazon och Google home. Ladda ner appen, anslut den till Wifi och sedan till dina smart-speakers för att styra ljuset med röstkommando. ”Hej Google/Alexa, slå på ljuset i vardagsrummet” och se dina lampor tändas!

5
Kontrollera ljusstyrkan överallt

Du kan kontrollera LUEDD Wifi LED-lampor oavsett var du befinner dig. Så länge dina LED-lampor är anslutna till wifi och din app är ansluten till Wifi eller 4G-nät kan du styra dina lampor oavsett var du är. Om du är borta hemifrån eller kommer hem sent, kan du slå på ljuset på vägen hem så att det är tänt när du kommer hem. Justera ljusintensiteten eller inställningen för ditt ljus: Skruva t.ex. upp ljuset i köket till ett vitt/kallt ljus så att du kan förbereda middagen och välj en mer stämningsfull och varm inställning för ditt matrum. Allt detta kan kontrolleras även när du inte är hemma. Om du är på semester kan du sätta en timer så att dina lampor tänds och släcks på specifika tidspunkter. På detta sätt kan du skydda ditt hem från inbrottstjuvar.


Kontrollera färgtemperatur (Kelvin)

Wifi-styrda LED-lampor är dimbara i färgtemperatur (Kelvin), vilket gör det möjligt för dig att ändra ljuset från kallvitt till varmvitt med ett enkelt klick. Färgtemperatur är tonen på färgen och anges oftast i Kelvin, ju högre grad på Kelvinskalan desto kallare/vitare är ljuset och ju lägre grad på Kelvinskalan, desto varmare/gulare är ljuset. Dessa LUEDD Wifi LED-lampor är justerbara från 2700K (perfekt för varm och mysig belysning) till 6500K (kallare och vitare ljus lämpat för mer funktionell och praktisk arbetsbelysning). Enkelt och optimalt för att välja det ljus du föredrar!

Dimbart

Wifi-styrda LED-lampor är dimbara, vilket gör det möjligt att kontrollera ljusintensiteten. Detta kan enkelt styras och kontrolleras från appen för alla dina glödlampor; skapa den perfekta atmosfären för ditt utrymme.

8

RGB

En annan bra funktion dessa glödlampor har är att ljuset går att justera i färgskala. Skapa en färgstark och lekfull inställning som skiftar färg i vilket rum som helst. Använd klara färger för ett fint färgspel eller skapa enkelt ett spännande ljus till dina barns sovrum. Var du än väljer att använda det kan du räkna med att det skapar ett unikt intryck.E27 dimbara Wifi LED-lampor

E27 Wifi-styrd LED-lampa är perfekt för alla E27-kompatibla socklar. Styr dem från din smartphone eller surfplatta och kontrollera ljusintensiteten genom att dimra den till önskad inställning. Perfekt E27 LED-lampa med 7W och ljusflöde på 800 lumen och 2700K.

Beställ nu
11

E27 dimbar Wifi LED-lampa med RGB

E27 Wifi-styrda LED-lampor med RGB och färgtemperatur (kelvin) är perfekt för alla socklar där du kan ha E27. Styr den från din smartphone eller surfplatta och kontrollera ljusintensiteten genom att dimra till önskad inställning. Välj vilka livfulla och klara ljusfärger du önskar från appen eller ställ in från 2700K (varmvit) till 6500K (kallvit) för anpassa ljuset för ditt utrymme. Dimra glödlampan till din önskade ljusintensitet för att skapa stämning och värme. Perfekt E27 LED-lampa med 9W och ljusflöde på 806 lumen!

Beställ nu
12

GU10 Dimbar Wifi LED-lampa med dimmer till varm-teknologi

GU10 Wifi-styrda LED-lampor passar till de flesta socklar med GU10, styr den från din smartphone eller surfplatta för att kontrollera ljusintensiteten via appen. Dimbar, och låter dig kontrollera ljusintensiteten och Kelvin från 2700K (varmvit) till 6500K (kallvit). Perfekt stämningsfullt ljus ser till att du får ut det bästa av lampan i alla situationer. GU10-lampa med 5W med ett ljusflöde på 380 lumen.

Beställ nu
13

GU10 dimbar WIfi LED-lampa med dimmer till varm-teknologi och RGB

Den GU10 Wifi-styrda LED-lampan passar nästan överallt där sockeln är GU10, styr den från din smartphone eller surfplatta för att kontrollera ljusintensiteten via appen. Dimbar och låter dig kontrollera ljusintensiteten och Kelvin från 2700K (varmvit) till 6500K (kallvit). Kommer komplett med RGB, färgändrande egenskaper som låter dig bestämma vilka färger du vill ha i varje rum. Perfekt stämningsfullt ljus som ser till att du får ut det bästa av din lampa i alla situationer. GU10-lampa med 5W med ett ljusflöde på 380 lumen.

Beställ nu
12

Wifi-kontaktadapter

Wifi-kontaktadapter gör så att alla lampor med sladd och kontakt kan pluggas in i den och kontrolleras via LUEDD-appen. Alla lampor som tillsluts denna Wifi-kontaktadapter kan dimras och tändas eller släckas med hjälp av appen. Välj vilken ljusintensitet du önskar på dina lampor med hjälp av denna Wifi-kontaktadapter genom att enkelt kontrollera det från din app!

Beställ nu
13
16 16.1

Installation av appen

För att använda LUEDD Wifi-LED-lampor måste du först ladda ner appen till din smartphone eller surfplatta via länken till vänster och registrera dig.

  • Lägg till och koppla in lampan genom att klicka på plustecknet i högra hörnet. När detta är gjort välj vilket område eller rum du vill kontrollera lampan i.
  • Tänd nu lampan, då kommer lampan att börja blinka snabbt
  • Om lampan inte tänds, börja med att stänga av och på några gånger tills lampan börjar blinka.
  • Acceptera alla inställningar i din app och koppla den till ditt Wifi-nätverk.
  • Om detta inte fungerar eller om lampan blinkar långsamt, välj AP-mode uppe i högra hörnet, välj Wifi-nätverket Smart Life och koppla in lampan.
  • Alla dina Wifi LED-lampor finns nu under ”alla enheter” på din LUEDD-app.
17 17.1

Hemskärmen på LUEDD-appen har tre flikar: "Min familj", "Smart" och "Profil".

  • Alla kopplade enheter finns listade under ”Min familj”-fliken och här kan du koppla lampor till rum och styra varje lampa enskilt. Detta gör det möjligt för dig att välja den ljusintensitet och det läge du önskar separat för varje rum, ställ in RBG, färgtemperatur (kelvin) och timer.
  • Du kan skapa inställningar under ”smart”-fliken, detta bestämmer den typ av ljus du vill koppla till dina smart-speakers som Alexa och Google home.
  • Under ”Profil”-fliken kan du hantera allt som har att göra med profilinställningar så som plats för lampor och lampor länkade till smart-speakers som Alexa och Google home.
Produkter i denna blogg